HRYZKA - Živé sušené BIO jablká 100 g
Živé BIO jablká, sušené pri teplote do 43°C, kedy sa v ovocí zachovávajú všetky enzýmy živé a vitamíny bez poškodenia. Skvelá živá svačinka, ktorá Vám okamžite dodá potrebnú energiu pre pohyb alebo rýchle myslenie.
| Kategória: | E-shop | 
|---|---|
| Záruka: | 2 roky | 
| Hmotnosť: | 0.1 kg | 
| EAN: | 8588007154114 | 
Živé sušené BIO jablká:
Živé BIO jablká, sušené pri teplote do 43°C, kedy sa v ovocí zachovávajú všetky enzýmy živé a vitamíny bez poškodenia. Skvelá živá svačinka, ktorá Vám okamžite dodá potrebnú energiu pre pohyb alebo rýchle myslenie. Pri konzumácii sušeného ovocia je potrebný dostatočný príjem tekutín.
 
|  | Bez konzervantov a bez ÉčokŽivé sušené BIO jablká neobsahujú konzervanty, éčka, farbivá ani žiadne iné chemické látky zvýrazňujúce chuť a vôňu. | 
|  | 100% bez lepku / bez gluténuRaňajky Hryzka neobsahujú lepok a sú preto vhodné pre celiatikov. Sú vyrobená iba z bezlepkových surovín ako pšeno, pohánka a amarant. | 
|  | Bez pridaného curkuŽivé sušené BIO jablká OBSAHUJÚ iba PRÍRODNÉ CUKRY (57,2%). | 
|  | Bez hmyzuTento produkt neobsahuje žiadny hmyz, larvy ani produkty z nich. | 
|  | Bez GMO (geneticky modifikovaných potravín)Raňajková kaša Hryzka neobsahuje žiadne geneticky modifikované potraviny a suroviny. | 
Zloženie:
Živé sušené BIO jablká (100%), krajina pôvodu - Slovenská republika.
| VÝŽIVOVÉ ÚDAJE | MJ | 100 g | RPPD | 
| Energia: | kJ kcal | 1013 243 | 12% 12% | 
| Tuky: | g | 0,3 | 0% | 
| - nasýtené | g | 0,1 | 1% | 
| Sacharidy: | g | 65,9 | 25% | 
| z toho Cukry | g | 57,2 | 64% | 
| Vláknina: | g | 8,7 | 35% | 
| Bielkoviny: | g | 0,9 | 2% | 
| Soľ: | g | 0,1 | 1% | 
Doba trvanlivosti:
Doba minimálnej trvanlivosti: 6 mesiacov
Určené na priame použitie.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

 
 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                         
                        