Návod na prípravu

 

Návod na prípravu ZÁKLADNEJ KAŠE:

Grafický návod na prípravu kaša Hryzka

  1. Do misky nasypte 2-3 polievkové lyžice zmesi Hryzka
  2. Zmes zalejte 60-100 ml prevarenou horúcou vodou, ktorú ste nechali odstáť po uvarení aspoň 5 min.
  3. Premiešajte vodu so zmesou, aby vznikla vláčna polohustá kaša. Ak je kaša veľmi hustá, pridajte vodu. Ak je kaša riedka, pridajte trochu zmesi.
  4. Na hotovú kašu poukladajte 2-4 druhy Vášho oblúbeného čerstvého alebo mrazeného ovocia: banán, čučoriedky, jablko, hruška, maliny, jahody, marhule, kiwi, mango, slivky ...
  5. Hotovú kašu s ovocím si môžete podľa potreby dochutiť napr. medom, ďatlovým sirupom, javorovým sirupom, škoricou, kakaom alebo kokosom...

Alebo postupujte podľa video návodu:

 
 

 
Recept č. 1:

Na základnú zmes hotovej Hryzky poukladáme banán, jablko, jahody a posypeme škoricou a kakaom.

Hryzka v srdiečkovej miske s banánom, jablkami a jahodou

 

Recept č. 2:

Na základnú hotovú zmes Hryzky poukladáme banán, mango a posypeme škoricou a kakaom.

Hotová kaša Hryzka s banánom, mangom a škoricou

 

Recept č. 3:

Na základnú hotovú zmes Hryzky poukladáme banán, jahody, maliny, čučoriedky, posypeme plátkami mandlí, škoricou a kakaom.

Hotová kaša Hryzka a banán, jahody, maliny, čučoriedky, mandle, kakao

 

Recept č. 4:

Na základnú hotovú zmes Hryzka poukladáme mrazené ovocie, čučoriedky a posypeme kakaom a škoricou.

Hotová kaša Hryzka s mrazeným ovocím, čučoriedky, kakao, škorica

 

Recept č. 5:

Na základnú hotovú zmes Hryzky poukladáme banán, čučoriedky, jahody, kiwi a posypeme škoricou a kakaom.

Hotová kaša Hryzka a čučoriedky, banán, jahody, kiwi, kakao

 

Recept č. 6:

Na základnú hotovú zmes Hryzky poukladáme banán, čučoriedky, maliny, posypeme škoricou a dozdobíme ďatlovým sirupom a čerešňou.

Hotová kaša Hryzka a čučoriedky, banán, maliny, čerešna


Dostali ste chuť na plnohodnotné raňajky?


Objednajte si HRYZKU a vykúzlite si každý deň iné zdravé raňajky.

 

Prejsť do eshopu 

Hryzka - zdravie každé ráno