Nemáte čas na raňajky?

Máme pre Vás riešenie

Aj Vy patríte medzi ľudí, ktorí nestíhajú raňajkovať? Alebo ste zaneprázdneným rodičom, ktorý musí stihnúť ráno nachystať deti, ožehliť, urobiť deťom nielen raňajky, ale aj desiatu a ešte aj vyvenčiť psa? Ak áno, máme pre Vás riešenie. Čítajte ďalej a dozviete sa, ako tento problém môžete jednoducho vyriešiť.

 

Pracujúca žena s PC a mobilom

Organizmus celú noc pracuje

Nepodceňujte úlohu raňajok vo Vašom živote. Väčšina ľudí si myslí, že v noci počas spánku ich telo oddychuje alebo spí. Pravdou však je, že organizmus celú noc usilovne pracuje, pretože potrebuje nielen stráviť jedlo z predchádzajúceho dňa, ale aj opraviť všetky poškodenia, doplniť zásoby živín a ešte aj urobiť veľké nočné upratovanie, aby bol ráno odpad pripravený na vylúčenie.

Úlohou raňajok by nemal byť len chuťový pôžitok

Bez ohľadu na Vašu prácu, čas alebo rodinu, Vaše telo potrebuje každý deň raňajkami doplniť nasledovné veci:

  1. Vodu - čistá, nesýtená a nemineralizovaná voda bez chlóru
  2. Makrovýživu - sacharidy, tuky a bielkoviny (proteíny)
  3. Mikrovýživu - vitamíny, antioxidanty, minerálne látky, stopové prvky, fytolátky a enzýmy

Úlohou raňajok by teda nemal byť len chuťový pôžitok. Hlavnou úlohou raňajok by malo byť doplnenie tekutín (voda), paliva (makrovýživa) a nábojov pre imunitný systém (mikrovýživa). Potom sa takéto raňajky označujú ako „zdravé raňajky“. Ak by Vaše raňajky toto zabezpečovali a ešte by boli aj chutné, máte vyhraté.

Môžu byť zdravé raňajky aj rýchle?

Zdravé raňajky rozhodne nie sú raňajky, ktoré obsahujú iba „palivo“ (napr. chlieb s maslom a šunkou), alebo také raňajky, ktoré dokonca neobsahujú ani vodu (napr. kroasant s kávou). S takýmito raňajkami Vám už teraz beží inkubačná doba na civilizačné ochorenie.

Keď si však dáte slovo „zdravé raňajky“ do Googlu, nájde Vám 1,5 mil. výsledkov. Ktoré raňajky sú teda zdravé? A môžu byť zdravé raňajky aj rýchle? Rozhodne áno.

Hryzka – rýchle zdravé raňajky

Do úvahy prichádza napr. raňajková zmes Hryzka, ktorá je nielen zdravá, ale ráno ju pripravíte iba za 5 min.. Je to bezlepková obilninovo-orieškovo-semienková raňajková kaša, ktorá obsahuje vyvážený pomer sacharidov, tukov a bielkovín (makrovýživa) a ešte má aj vysoké množstvá vstrebateľnej mikrovýživy. Navyše je patentovaná a vyrába sa na Slovensku. 

Táto raňajková kaša je jedinečná v tom, že vznikla po 3 rokoch výskumu a vývoja a jednotlivé suroviny v zmesi sú aktivované. Z tohto dôvodu sú minerálne látky a stopové prvky nielen stráviteľné, ale aj vstrebateľné. Kým bez aktivácie surovín dochádza k vstrebávaniu minerálov max. do 4 %, pri aktivovaných surovinách sa vstrebateľnosť pohybuje na úrovni 95 %.

Hryzka rýchle zdravé raňajky 

Zdravé rýchle raňajky - recepty a tipy:

Postup: Hryzku pripravíte naozaj veľmi rýchlo. Do misky nasypete 3 polievkové lyžice zmesi, zalejete prevarenou teplou vodou, premiešate a navrch poukladáte Vaše obľúbené nakrájané ovocie. Keďže je Hryzka vyrobená bez cukru, sladidiel, konzervačných látok a príchutí, má neutrálnu, jemne orieškovú chuť. Preto ju odporúčame okrem ovocia dochutiť napr. aj medom, škoricou alebo kakaom. Takto viete pripraviť zdravé a rýchle jedlo pre celú rodinu.
 

 

Ak teda ráno nestíhate a chceli by ste raňajkovať nejaké rýchle zdravé jedlo, odporúčame Vám vyskúšať kašu Hryzka. Je to jediná raňajková kaša, ktorá má aktivované suroviny, zasýti Vás až do obeda a ešte podporí aj Váš imunitný systém.

 

Hryzka chcem kúpiť

ALEBO

Hryzka - chcem vzorku Hryzky